Articulațiile tale au nevoie de protecție suplimentară

Îmbătrânirea corpului este un proces complex și ireversibil, iar schimbările care intervin o dată cu înaintarea în vârstă ne iau de multe ori prin surprindere. Articulațiile sunt mecanisme deosebit de sensibile, iar afecțiunile legate de acestea pot interveni și la persoanele tinere, în special dacă fac sport de performanță.

Din fericire, există soluții pentru a combate subțierea cartilajelor (ce duce în timp la apariția osteoartitei), afecțiune care este deseori însoțita de dureri la încheieturi, la articulatia șoldului, la coloana vertebrală, în zona palmei, a genunchilor, a gleznelor, sau a tălpilor.

Pe lângă înaintarea în vârstă, alți factori de risc pentru apariția problemelor legate de articulații sunt: accidentările frecvente, acumularea de kilograme în exces, pierderea masei musculare și inflamațiile.

Pentru ca tu să fii mereu în formă, Fit4Pro Sports Nutrition ți-a pregătit o gamă completă de suplimente ce conțin ingrediente atent selecționate ce au rolul de a proteja și a îmbunătăți starea articulațiilor după antrenamente intense.

În urma unor cercetări amănunțite și a numeroase teste de laborator, Olimp Labs a dezvoltat produsul inovator Arthroblock Forte, ce are la bază 7 componente active care contribuie la protectia, intărirea și regenerarea articulațiilor.

Flex Power este un produs excelent de la aceeași marcă, dedicat celor ce au un stil de viață activ, intens și doresc să-și păstreze articulațile sănătoase. Pe lângă colagen hidrolizat și Metilsulfonilmetan (MSM), acest produs conține și alte ingrediente care joacă un rol esențial  în menținerea funcționării corecte a cartilajului : vitamina B3, calciu, magneziu, acid hialuronic, Extract de boswellia serrata, Vitamina C PureWay-C®.

Pentru cei care-și doresc un produs pe bază de colagen și vitamina C microincapsulată, care contribuie la funcționarea optimă a articulațiilor, cartilajelor și tendoanelor, OLIMP Labs a lansat produsul COLLAREGEN 400g.

Alegând un produs profesional pentru protecția articulațiilor din selecția Fit4Pro Sports Nutrition, faci cea mai bună alegere pentru sănătatea ta.

Produsele FIT4PRO sunt rezultatul a peste 40 de ani de experiență în domeniul suplimentelor alimentare. Rețeta unică a fiecărui produs și materiile prime atent selecționate fac diferența. Antrenează-te corect și fii mereu în formă maximă cu ajutorul suplimentelor Fit4Pro.