Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Argentinianul Messi, golgheter pentru a şaptea oară în La Liga

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, în vârstă de 33 de ani, a devenit pentru a şaptea oară, a patra la rând, cel mai bun marcator al campionatului spaniol de fotbal.

Argentinianul a reuşit să înscrie 25 de goluri, patru mai multe decât atacatul francez al rivalei Real Madrid, Karim Benzema. Gerard Moreno (Villarreal) s-a clasat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor, înaintea urguayanului Luis Suarez (FC Barcelona), 16 goluri.

În schimb, portarul belgian Thibaut Courtois a primit Trofeul Zamora, care îl recompensează pe goal-keeper-ul cu cele mai puţine goluri primite.

Campionatul spaniol de fotbal LaLiga s-a încheiat duminică. Real Madrid a devenit campioană, cu 87 de puncte, urmată de FC Barcelona, cu 82 de puncte, Atletico Madrid şi FC Sevilla, ambele cu câte 70 de puncte, toate aceste formaţii urmând a evolua în Liga Campionilor.

Lionel Messi evoluează în tricoul echipei catalane din anul 2004. El a disputat până în prezent 485 de meciuri la FC Barcelona și a înscris nu mai puțin de 444 de goluri. De asemenea, el a bifat 138 de selecții și 70 de goluri în tricoul echipei naționale a Argentinei, începând cu anul 2005.