Argentina vrea să retragă tricoul cu numărul 10 la finalul carierei lui Messi

Claudio Tapia, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal, vrea să retragă tricoul cu numărul 10 al lui Lionel Messi de la echipa naţională la finalul carierei jucătorului.

Lionel Messi a fost căpitanul Argentinei la victoria la Cupa Mondială din 2022 împotriva Franţei şi, de asemenea, a câştigat Copa America în 2021.

“Când Messi se va retrage din fotbalul internaţional, nu vom mai permite nimănui să poarte tricoul cu numărul 10”. Acesta va fi retras pe viaţă în onoarea sa. Măcar atât putem face pentru el, a spus Tapia.

FIFA ar putea să nu permită Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA) acest lucru. FIFA ar fi refuzat să Argentinei să retragă numărul 10, în semn de omagiu adus lui Diego Maradona.

Lionel Messi, care a ajuns vara trecută de la PSG la Inter Miami, echipă din MLS, nu a anunţat încă o dată pentru finalul carierei sale internaţionale.

De la prima sa selecţie pentru Argentina, în 2005, fostul jucător al Barcelonei a îmbrăcat tricoul Albiceleste de 180 de ori, marcând 106 goluri.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...