Antognoni: “Steaua s-ar gasi in topul formatiilor din Serie A”

Prezenţa Stelei la Coverciano, în cantonamentul campioanei mondiale, a fost remarcată şi de fostele glorii ale Squadrei Azzura. Giancarlo Antognoni, fostul component al naţionalei Italiei, spune că Steaua s-ar descurca fără probleme în Serie A.

Giancarlo Antognoni a urmărit partida desfăşurată de Steaua împotriva celor de la FC Sion şi crede că roş-albaştrii îşi merită ultimele două titluri de campioană. Fostul internaţional nu l-a uitat nici pe Nicolae Dică.

“Cu excepţia Milanului, a Fiorentinei si a Juventusului, Steaua s-ar găsi în topul formaţiilor din Serie A”, a spus Antognoni.

“O echipă superbă, poate cea mai bună din România. Are jucători tineri, jucători buni. Dică este un jucător bun, chiar dacă s-a accidentat”
, a mai declarat Antognoni.

Prezent pe gazon în 1983 la partida dintre Italia Şi România, Antognoni nu a uitat de înfrângerea de pe stadionul Lia Manoliu şi vede în Mutu un jucător surpriză.

“România a fost mereu o adversară puternică pentru Italia. îmi aduc aminte de partida de la Bucureşti în care a marcat Boloni. Mutu este surpriza Fiorentinei”
, a spus Giancarlo Antognoni.

realitatea.net 

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...