Aniversarea tehnologiei care a revoluționat industria: adidas Running lansează pachetul aniversar pentru a marca cinci ani de BOOST ™

Cinci ani de când adidas Running a lansat primele modele de înaltă performanță, realizate cu tehnologia care a definit industria, BOOSTTM, ocazie cu care Energy BOOST revine, se precizează într+un comunicat remis Sport Profit.

Pentru că sărbătorim momentul lansării tehnologiei, Energy BOOST a fost actualizat și re-lansat în paleta de culori originală negru și galben, ca parte a unui pachet aniversar care promovează cele mai emblematice și iubite modele adidas – Energy BOOST OG, Energy BOOST și UltraBOOST LTD.

BOOST ™ este o tehnologie superioară cu amortizare ușoară, care asigură retur de energie la fiecare pas. Materialul de ultimă generație care a definit categoria adidas Running și a bătut două recorduri mondiale de maraton cu sportivi de performanță precum Mary Keitany și Dennis Kimetto celebrează cinci ani în fruntea inovării.

Originalul Energy BOOST s-a făcut cunoscut datorită returului crescut de energie, acest lucru fiind posibil datorită spumei heel-to-toe BOOST ™, încorporată pe toata suprafața tălpii, spumă ce stochează și returnează super-rapid energia de fiecare dată când piciorul apasă solul. Tot ceea ce a oferit unicitate produsului este păstrat, în timp ce construcția superioară și simplificată a tălpii combinată cu o structură mai ușoară pentru o mai bună ergonomie reprezintă o evoluție clară față de modelul original. Alte îmbunătățiri definitorii includ:

  • Sistem Torsion Actualizat: se miscă simultan cu piciorul pentru o aterizare mai lină și oferă tracțiune stabilă zonei mediane.
  • Techfit îmbunătățit: partea superioară de susținere cu suport elastic în față, identificată folosind tehnologia de cercetare și testare Aramis, oferă un confort superior sporit.
  • Stretchweb: actualizare adusă modelului Energy, talpa de cauciuc Continental se adaptează la fiecare mișcare a alergătorului, deplasându-se în armonie cu talpa BOOST ™ pentru a asigura o aderență mai fină, flexibilă și îmbunătățită.
  • Mai mult BOOST: acum talpa conține 85% BOOST™ pentru un retur mai mare de energie.

Matthias Amm, adidas Running, afirmă: ” În 2013 am început o revoluție cu lansarea Energy BOOST și am schimbat fața alergării pentru totdeauna. De atunci și până acum, tehnologia noastră, care a revoluționat industria, a oferit alergătorilor din întreaga lume un retur crescut al energiei, pentru performanțe excepționale în aproape orice condiții. În viitor, BOOST ™ va continua să definească produsele noastre, pe măsură ce ne străduim să combinăm cea mai renumită tehnologie de îmbunătățire a performanței cu progrese noi în inovare, estetică și design. Așteptăm cu nerăbdare o relansare a uneia dintre cele mai glorificate modele la începutul anului 2019. “

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...