Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Anglia şi Irlanda, candidatură comună pentru Cupa Mondială din 2030

Anglia şi Irlanda doresc să organizeze în comun Cupa Mondială de fotbal din 2030.

Ele au un singur obstacol în a obţine dreptul de a găzdui competiţia: renunţarea de câtre FIFA la principiul rotaţiei continentelor la organizarea CM.

Preşedintele FIFA, Giani Infantino, a susţinut de mai multe ori că doreşte un turneu final în China. Dar, conform principiului rotaţiei, statul asiatic nu ar primi Cupa Mondială în viitorul apropiat, ţinând cont că următoarea ediţie va avea loc în Qatar, în 2022, iar cea de peste patru ani, în America de Nord (SUA, Canada, Mexic).

În 2030, ar fi rândul Europei, Africii (Maroc-Tunisa-Algeria) sau Americii de Sud (Argentina-Uruguay), iar o candidatură Anglia-Irlanda, care va include meciuri şi la Cardiff, şi la Glasgow, este greu de bătut, ţinând cont de infrastructura din zonă.

Candidaturile vor fi anunţate până în 2022, iar gazda va fi stabilită al Congresul FIFA din 2024.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: