Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Andy Murray a cucerit titlul la Antwerp, primul trofeu după doi ani și 8 luni

În finala turneului de la Antwerp, Andy Murray l-a învins pe ocupantul locului 18 mondial, elveţianul Stan Wawrinka, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4. Aceasta este prima victorie de turneu a britanicului după doi ani și opt luni, de la Dubai 2017. Între timp, fostul lider mondial a fost operat de două ori la coapsă.

În urma acestui rezultat, Andy Murray va face un salt de 116 locuri în clasamentul ATP, urmând să ocupe de luni locul 127 în lume, după ce la începutul acestei săptămâni era pe 243 în lume.Trofeul de la Antwerp este cel de-al 46-lea ATP al carierei fostului lider mondial.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: