Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Andra, în campania Aqua Carpatica de Ziua Națională a Lecturii

„Nu vă e sete de lectură? Mie, da, întotdeauna vreau să „evadez” în liniște, în paginile unei cărți, mai ales dacă este de dragoste! Să sărbătorim „Ziua Lecturii”, dragii mei, cu o pauză de la ritmul cotidian. Împreună cu prietenii de la AQUA Carpatica, vă ofer un cadou care să vă ajute să savurați volumele preferate: o vacanță într-un loc de vis, în Vatra Dornei, la un hotel de 5 stele. Un loc în care vă puteți odihni și bucura de peisajul minunat, chiar de unde izvorăște apa pe care o apreciem atât de mult! Ca să puteți câștiga weekendul de relaxare și lectură va astept la postarea de pe instagram! 👉 https://www.instagram.com/p/CZ_Wx3WgjPE/…”, este mesajul Andrei pe pagina de Facebook Aqua Carpatica de Ziua Națională a Lecturii, informează sportm.ro.

La 14 iunie 2021, Senatul a adoptat, în unanimitate, o propunere legislativă depusă în luna martie 2021 de deputatul liberal Sebastian Burduja, şi semnată de 22 de deputaţi PNL, un deputat USR-PLUS şi doi senatori PNL, prin care se instituie Ziua naţională a lecturii pe data de 15 februarie. For decizional, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege la 21 decembrie 2021, potrivit site-ului www.cdep.ro. În data de 14 ianuarie 2022, a fost promulgată de către preşedinte ţării Legea privind instituirea zilei de 15 februarie ca Ziua naţională a lecturii, menţionează www.presidency.ro.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: