Ana Bogdan, prima reacție după ce a învins-o pe Dalma Galfi în Billie Jean King Cup: „Mi-a fost foarte dor de acest sentiment, de a juca pentru România”

Ana Bogdan a adus primul punct pentru România în meciul cu Ungaria din Billie Jean King Cup. Ea a învins-o pe Dalma Galfi, scor 6-1, 6-4.

Echipa feminină de tenis a României conduce formaţia Ungariei cu scorul de 1-0, în play-off-ul competiţiei feminine de tenis Billie Jean King Cup, după ce Ana Bogdan a învins-o pe Dalma Galfi cu 6-1, 6-4, vineri, în Oradea Arena.

Ana Bogdan, prima reacție după ce a învins-o pe Dalma Galfi în Billie Jean King Cup: „Mi-a fost foarte dor de acest sentiment, de a juca pentru România”

“Am simţit că azi am dat totul pe teren. Pentru mine este o mare bucurie. Am avut extrem de multă energie datorită vouă (n.r. – datorită publicului). Mulţumesc tuturor celor care sunt aici alături de noi. Mi-a fost foarte dor de acest sentiment, de a intra pe teren şi a juca pentru România. Aici nu mai joc pentru mine, joc pentru voi toţi, pentru întreaga ţară. Iar pentru mine e o mândrie şi o onoare să îmi reprezint ţara. Când am intrat pe teren şi s-a intonat imnul nostru, trebuie să recunosc că am avut lacrimi în ochi, îmi bătea inima foarte tare. Mă bucur pentru aceste momente, pentru faptul că sunt aici”, a afirmat jucătoarea la postul Digi Sport.

O să luăm pas cu pas, meci cu meci, nu vreau să mă gândesc niciodată foarte departe (n.r. – la calificare). Vreau să mă concentrez pe ce e acum, e mult mai important să dăm totul la momentul prezent, pentru ca după aceea să avem de ce să ne bucurăm – Ana bogdan

 

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...