Amical de lux pentru Unirea Urziceni

Amical surpriză pentru Unirea Urziceni în Cipru. Prietenia dintre antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu, şi fostul său coechipier de la Chelsea, Dennis Wise (foto), în prezent antrenor la Leeds United, a dat naştere unui amical la care nimeni nu s-ar fi aşteptat: Unirea – Leeds United, joc programat marţi, de la ora 17.00.

Chiar dacă echipa din Urziceni ocupă locul 13 în Liga I, iar Leeds este penultima în a doua ligă engleză, diferenţa dintre palmaresul celor două formaţii este imensă în favoarea britanicilor.

Dacă Unirea s-a înfiinţat în 1954, a promovat în premieră în Divizia B în 2002 şi se află la primul sezon în prima ligă, Leeds United are un trecut glorios. Trei titluri de campioană, cinci de vicecampioană, o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii, o finală de Cupa Campionilor şi una de Cupa Cupelor se înghesuie în istoria de 103 ani a grupării de pe Elland Road.

Astăzi, Unirea joacă de la ora 17.30 cu sud-coreenii de la Daejeon, tot în Cipru.

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...