Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Amical Craiova – Poli Timisoara

Sambata, cu incepere de la ora 19:00, stadionul Ion Oblemenco din Craiova va gazdui un puternic meci amical intre Universitatea si Poli Timisoara.

Poli Timisoara, care in meciul tur a reusit sa plece din Banie cu toate cele trei puncte, gratie unui gol reusit de Gigel Bucur, controversat de altfel, nu a avut parte pâna acum de niste adversari redutabili in perioada de pregatire si vine in Banie cu gândul de a câstiga. Intentia alb-violetilor a fost redata chiar de patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu: Cel mai tare amical din iarna aceasta este cel cu Universitatea Craiova. Impotriva oltenilor ne putem testa forta inaintea startului sezonului, mai ales ca noi avem un inceput dificil, urmând sa jucam cu Rapid si Dinamo. Partida este privita cu ochi buni de timisoreni, pentru ca elevii lui Alin Artimon se vor obisnui cu aceasta ocazie cu arena care va gazdui partida cu Rapid Bucuresti, din etapa cu numarul 20.

Daca pentru Poli Timisoara aceasta intâlnire este importanta doar din punct de vedere al pregatirii, pentru Universitatea inseamna mult mai mult. Elevii lui Fane Stoica incearca in primul rând sa demonstreze publicului craiovean ca nivelul echipei este cu mult mai ridicat decât in tur, iar rezultatele obtinute in amicalele din aceasta iarna nu sunt intâmplatoare. Alt fapt care ii obliga pe juveti sa câstige acest duel cu Poli Timisoara este redat de faptul ca este ultimul meci din acest sezon disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”, pentru ca „templul” urmeaza sa intre in renovare, lucrarile fiind gata abia la toamna.

Citeste mai multe!