Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Alves, noul Cafu

Unul dintre adversarii de temut ai steliştilor în dubla cu FC Sevilla este brazilianul Daniel Alves, cel mai bun jucator al ediţiei 2005-2006 a Cupei UEFA şi al Supercupei Europei, competitii pe care le-a cîştigat cu echipa andaluza.

Născut în Brazilia, Daniel Alves a decis la numai 19 ani să ia drumul Europei pentru a juca într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, Primera Division. Venit la FC Sevilla sub formă de împrumut de la formaţia braziliană FC Bahia, pentru returul sezonului 2002-2003, Alves a reuşit prin evoluţiile sale să impresioneze conducerea clubului andaluz, care a luat decizia de a-l transfera definitiv. în scurt timp, Alves a reuşit să se impună în primul unsprezece, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători ai Sevillei. Dacă la început a evoluat pe postul de mijlocaş dreapta, o dată cu plecarea lui Sergio Ramos la Real Madrid el a fost retras în linia de fund. Meciurile reuşite pe acest post i-au adus selecţionarea în naţionala condusă de Carlos Dunga. Cîştigător al Campionatului Mondial Under-20 cu echipa „cariocas”, Alves a strîns pînă în prezent o singură selecţie la echipa mare, într-un amical susţinut în toamnă, împotriva formaţiei Al-Kuweit.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: