Alexia Tatu, câștigătoarea de la Wimbledon U 14, despre turneele Dr. Oetker

Alexia Tatu, câștigătoarea de la Wimbledon U 14, s-a calificat în sferturile de finală ale Argeș Cup Dr. Oetker, fiind urmărită din tribune de Ion Țiriac.

“A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine la Wimbledon. Prima oară când am jucat pe iarbă și am și câștigat. În primul rând Andreea este una dintre cele mai bune prietene ale mele și partenera mea de dublu. Nu e prima dată când jucăm împreună, numai că acum a fost miza un pic mai mare.

Ultimele dăți ea m-a bătut pe mine, dar acum mi-am dorit mai tare să câștig. Am mai venit acum câțiva ani la tenis Club Curtea de Argeș, înainte de pandemie. Din păcate am pierdut finala de anul acesta de la Dr. Oetker Junior Trophy de la Centrul Național de Tenis. Toată casa e plină de medalii, cupe, dar sper să umplu toți pereții”, a declarat Alexia.

Tatu a câştigat finala la categoria U14 de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Andreea Soare, cu scorul de 7-6 (2), 6-4.

Atât Alexia Tatu, cât și Andreea Soare s-au calificat în sferturile de finală ale turneului Argeș Cup Dr. Oetker. Cele două sportive concurează alături de aproximativ 80 de jucători la cea de a VIII-a ediție a competiției Argeș Cup Dr. Oetker.

Argeș Cup Dr. Oetker, turneu internațional rezervat juniorilor, băieți și fete, simplu și dublu, cu vârsta de până la 16 ani, face parte din calendarul Tennis Europe.

Competiția se dispută în perioada 8-17 iulie la Tenis Club Curtea de Argeș. Pe site-ul oficial al turneului www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate. Partenerul oficial al Argeș Cup este Dr. Oetker România.  Organizator este Tenis Club Curtea de Argeș, iar turneul se desfășoară sub egida Federației Române de Tenis și a Tennis Europe.

Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția din acest an se bucură de sprijinul sponsorilor Euro Tehno Group și Macromex. Promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media: Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...