Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Alexandrion Grup sustine un nou sport-golful

Din acest sezon, Clubul de Golf Lac de Verde este onorat sa aiba ca Partener la campionatatele organizate, compania Alexandrion Grup.

Compania promovează de 17 ani un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare, şi este alături, printre altele, de echipele de handbal U Alexandrion Cluj (fete) și Steaua Alexandrion București (băieți) sau de grupările de fotbal Petrolul Ploiești, CSMS Iași, Universitatea Craiova sau Dinamo București.

Clubul de Golf Lac de Verde a deschis oficial sezonul competitiilor de golf, Sambata, 30 Aprillie 2016, prin campionatul Easter Golf Cup. Evenimentul din preajma sarbatorilor Pascale, a reunit un numar de 30 de participanti.  Intr-un cadru natural de o frumusete incantatoare, s-au parcurs  18 cupe in sistem de joc stroke play brut si stableford 0-18 / 19-36 Handicap. Incepand cu acest an, s-a introdus o noua categorie de joc, Teachers, pentru cei care predau lectii de golf si nu se pot incadra la jucatori amatori conform statutului Federatiei Romane de Golf, dar care trebuie motivati si incurajati sa continue jocul competitiv. La aceasta categorie au participat la aceasta prima editie 5 concurenti si s-a acordat un singur premiu pentru cel mai bun puctaj.

 

Regasiti aici castigatorii:

 

Locul I Brut: Paolo Sarrogli

 

Stableford Net 0-18

Locul I: Dl. Wang Chao

Locul II: Dl. Nacu Florin

Locul III: Dl. Mircea Asanache

 

Stableford Net 19-36

Locul I: Dl. Grigore Sorin

Locul II: Dl. Zheng Xing

Locul III: D-na: Hong Li Jun

 

Premii speciale:

Longest Drive: Dl. Badita Dragos

Nearest to the Pin: Dl. Asanache Mircea

 

Categoria Teachers

Locul I: Badita Andrei cu un punctaj de +5, la un parcurs de 18 cupe, par 58

 

Lista campionatelor de golf din acest an se regaseste pe siteul Federatiei Romane de Golf si al Clubului de Golf Lac de Verde. Mentionam campionatele  de golf din lunile  Mai si Iunie.

– 07 Mai: Concursul de selectie al lotului restrans de golf al Romaniei, sectiunea amatori, concurenti desemnati de Federatia Romana de Golf ( puteti regasi lista completa pe site-ul  Federatiei Romane de Golf , sectiunea Federatie /  Echipe Natioanle / categoria 18-50 ani.)

– 13 Mai: Campionat Intercluburi: echipa formata din 8 jucatori de golf desemnata de fiecare club participant: Clubul de Golf Lac de Verde, Clubul Diplomatic, Clubul Selas Golf & Country Club Bucuresti)

– 21 Mai: Cupa Sponsor cu administrare Handicap,  concurs deschis, 3 categorii de joc

– 03-05 Iunie: Open ul Romaniei, categoria Amatori, participare nationala si internationala, cel mai important turneu din an, 54 de cupe parcurse in 3 zile de concurs;

– 16 Iunie: Hole in One Romania, cocurs cu premiu pentru lovitura Hole in One

 

( introducerea mingiei de golf in cupa, dintr o singura lovitura de pe tee pe green ).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: