Alexandrion Grup România devine partener oficial al clubului CSMS Iași

Iași, 17 decembrie 2015 Alexandrion Grup România, liderul pieței producătorilor locali de băuturi spirtoase, devine partener oficial al CSMS lași, una dintre echipele importante ale fotbalului românesc. Acesta este primul parteneriat sportiv pe care Alexandrion Grup România îl derulează în zona Moldovei, zonă de importanță strategică pentru companie.

“Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de două echipe de handbal U Alexandrion Cluj și CSA Steaua București, dar și de echipele de fotbal FC Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova. Ne bucurăm că, din această iarnă, lansăm și parteneriatul cu CSMS lași, o echipă importantă pentru iubitorii de fotbal din România”, a declarat Dl. Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.

 

Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii echipei CSMS lași vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.

 

“Ne bucurăm avem alături de noi un nou partener solid și de încredere pentru CSMS lași. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin și susținere pentru a putea face performanță și pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim și pe care le așteaptă suporterii noștri de la noi”, a completat Dl. Florin Prunea, președinte executiv – CSMS Iași.

 

Clubul ce reprezintă Iașiul a fost fondat pe 27 aprilie 1945, și este una din echipele importante ce activează în Liga l. În momentul de față, clubul este condus de Florin Prunea, echipa este antrenată de Nicolo Napoli, iar căpitanul echipei este lonuț Voicu.

 

Alexandrion Grup România este cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, cu două unități de producție active la Bucov, în județul Prahova, acolo unde se află Distileriile Alexandrion și la Rădăuți, în județul Suceava, acolo unde se află fabrica Saber. În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură.

*** Despre Alexandrion Grup:

 

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiționale românești. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* și 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander și Vodka Kreskova, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, afinata, vișinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, dar și alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase și tradiționale din România.

Operațiunile Alexandrion Grup România se extind însă și asupra altor domenii conexe, precum leasingul și vânzările auto, agricultura sau producția de cuarț compozit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiri recente

Ce buget are Ministerul Sportului pentru 2023! Anunțul lui Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că bugetul iniţial al ministerului pe care îl conduce va fi în 2023...