Alcaraz: Este un vis devenit realitate

Carlos Alcaraz a declarat că şi-a îndeplinit un vis după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, chiar în faţa unuia dintre idolii săi, Novak Djokovic.

Este un vis devenit realitate pentru mine! Este grozav să câştig, dar chiar dacă aş fi pierdut, aş fi fost mândru de mine. Am jucat o finală împotriva unei legende a sportului nostru.

Este un vis devenit realitate să poţi juca pe acest teren. Este uimitor pentru un băiat de 20 de ani să ajungă foarte repede la acest gen de situaţie.

Sunt foarte, foarte mândru de mine şi de echipa pe care o am, de munca pe care o depunem în fiecare zi. După primul set, m-am gândit: Carlos, măreşte ritmul, toată lumea va fi dezamăgită.

A fost uimitor să joc împotriva lui Novak. Ce pot spune despre el? Este de necrezut. M-ai inspirat foarte mult, jucând tenis. Te-am urmărit de când mă ştiu, când m-am născut tu deja câştigai turnee.

Probabil că eşti într-o formă mai bună decât mine. Treizeci şi şase este noul 26, tu faci să se întâmple asta. Este uimitor”, a declarat Alcaraz după finala câştigată la Wimbledon în faţa lui Novak Djokovic, numărul 2 mondial şi deţinătorul recordului de victorii finale în turneele de Grand Slam – 23.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...