Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Albert Streit, in semifinalele Cupei Germaniei cu Eintracht

Mijlocaşul român Albert Streit (foto) s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei după ce echipa sa, Eintracht Frankfurt, s-a impus cu 3-0 la Offenbach.

Streit a fost titular şi a jucat până în minutul 84, când i-a lăsat locul lui Preuss, şi deşi românul a fost principalul pasator de la Frankfurt, eroul meciului a devenit japonezul Takahara, autor a două goluri în repriza a doua, după ce Fink deschisese scorul pentru oaspeţi.

Alături de Eintracht Frankfurt mai merg în semifinalele Cupei Germaniei VFL Wolfsburg, 2-0 cu Alemmania Aachen, goluri Diego Klimowicz şi Marcelinho, şi FC Nurnberg, 4-2 la penaltiuri cu Hannover 96 după 0-0 după 120 de minute de joc.

Miercuri, în ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei Germaniei se întâlnesc VFB Stuttgart şi Hertha Berlin, formaţia din Stuttgart fiind favorită la calificare din pricina avantajului terenului propriu şi a poziţiei mai bune din clasamentul din Bundesliga.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: