Albert Streit, in semifinalele Cupei Germaniei cu Eintracht

Mijlocaşul român Albert Streit (foto) s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei după ce echipa sa, Eintracht Frankfurt, s-a impus cu 3-0 la Offenbach.

Streit a fost titular şi a jucat până în minutul 84, când i-a lăsat locul lui Preuss, şi deşi românul a fost principalul pasator de la Frankfurt, eroul meciului a devenit japonezul Takahara, autor a două goluri în repriza a doua, după ce Fink deschisese scorul pentru oaspeţi.

Alături de Eintracht Frankfurt mai merg în semifinalele Cupei Germaniei VFL Wolfsburg, 2-0 cu Alemmania Aachen, goluri Diego Klimowicz şi Marcelinho, şi FC Nurnberg, 4-2 la penaltiuri cu Hannover 96 după 0-0 după 120 de minute de joc.

Miercuri, în ultimul meci din sferturile de finală ale Cupei Germaniei se întâlnesc VFB Stuttgart şi Hertha Berlin, formaţia din Stuttgart fiind favorită la calificare din pricina avantajului terenului propriu şi a poziţiei mai bune din clasamentul din Bundesliga.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...