Află cum și-a folosit urina în Canalul Mânecii campionul mondial la înot în ape înghețate, Paul Georgescu

https://www.youtube.com/watch?v=gd7KuAMIpio
Campionul mondial la înot în ape înghețate, Paul Georgescu, a declarat în cadrul emisiunii „Business Philosophy” de la Canal 33, că și-a folosit urina pentru a-și încălzi mâinile în Canalul Mânecii și în alte locuri cu ape reci unde a concurat, informează Business Philosophy.
 

„Trebuie să folosești orice pentru a supraviețui în acele ape reci. Nu vorbesc de ape înghețate, în ele îți îngheață absolut tot, până și vezica urinară. În Canalul Mânecii mi-am folosit urina pentru a mă încălzi la mâini, pentru că intrând în hipotermie nu mai poți să controlezi degetele. Când urinam, o făceam pe mâini. Observatorul din Canalul Catalina mi-a zis să anunț atunci când urinez. A fost un caz al unui înotător care a intrat în comă din cauza unui blocaj urinar, așa că de fiecare dată când urinam trebuia să anunț. Folosesc urina ca să-mi încălzesc mâinile”, a spus Paul în cadrul emisiunii Business Philosophy.

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 este moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei.

Victor Yila, care are pastila „Munca la Negru” în cadrul emisiunii „Business Philosophy”, a spus că este și el un campion, dar „la înotat în Canal 33”. Actorul a povestit o întâmplare amuzantă când a fost obligat să sară de la 10 m în apă în timpul unei emisiuni. De asemenea, l-a invitat pe campionul mondial la înot în ape înghețate la un concurs „la negru” în Canalul „Mucocotadi” din fluviul Congo.

Emisiunea integrala „Business Philosophy” de la Canal 33, care l-a avut ca invitat pe Paul Geogescu, și a fost moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, o puteți urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=5I57e7F-_7s&t=1364s

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...