Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Adversarii nationalei de tineret in preliminariile EURO 2009

La Stockholm a avut loc tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Campionatului European de fotbal tineret găzduit de Suedia în 2009.

Naţionala de tineret a României i s-a repartizat un loc în grupa a 10-a, urmând a juca meciuri tur-retur cu Franţa, Bosnia Herţegovina, Ţara Galilor şi Malta.

La preliminarii participă 51 de naţionale, împărţite în nouă grupe a câte cinci echipe şi o grupă de şase echipe, urmând ca prima clasată din fiecare grupă şi cele mai bine patru echipe clasate pe locul doi să ajungă să joace meciuri de baraj.

Cele 14 echipe calificate la baraj vor disputa şapte meciuri tur-retur iar învingătoarele se vor califica la turneul final alături de Suedia, formaţie calificată direct ca ţară organizatoare.

Componenţa tuturor grupelor

Grupa 1 – Italia, Croaţia, Grecia, Albania, Azerbaidjan, Insulele Feroe.
Grupa 2 – Cehia, Ucraina, Turcia, Armenia, Liechtenstein.
Grupa 3 – Portugalia, Anglia, Bulgaria, Irlanda, Muntenegru.
Grupa 4 – Spania, Rusia, Polonia, Georgia, Kazahstan.
Grupa 5 – Olanda, Elveţia, Norvegia, Macedonia, Estonia.
Grupa 6 – Danemarca, Slovenia, Lituania, Finlanda, Scoţia.
Grupa 7 – Belgia, Slovacia, Islanda, Austria, Cipru.
Grupa 8 – Serbia, Ungaria, Belarus, Letonia, San Marino.
Grupa 9 – Germania, Israel, Moldova, Irlanda de Nord, Luxemburg.

Cel puţin la prima vedere grupa României pare una accesibilă, echipa noastră părând să aibe mari şanse la locul doi în condiţiile în care Franţa, chiar şi în cazul unui schimb de generaţii, pare mare favorită.

Bosnia Herţegovina, Ţara Galilor şi Malta, nu sunt formaţii care să aibe rezultate foarte importante la acest nivel, doar Bosnia Herţegovina ajungând la barajul pentru Euro 2007, acolo unde a fost eliminată cu scorul general de 3-2 de Cehia.

Malta a fost eliminată încă din primul tur preliminar de Georgia cu un dublu 2-1, Ţara Galilor a încheiat pe ultimul loc o grupă cu Israel şi Turcia deşi l-a avut în echipă pe Gareth Bale, unul dintre cei mai căutaţi fundaşi stânga din lume, iar Franţa a fost eliminată la baraj de Israel cu scorul general de 2-1 deşi i-a avut în echipă pe Simon Pouplin, Jeremy Berthod, Jacques Faty, Younes Kaboul, Lassan Diarra, Yoann Gourcuff, Rio Antonio Mavuba, Sami Nasri, Karim Benzema, Anthony LeTallec, Jeremy Menez şi Florent Sinama Pongolle.

Cele mai echilibrate grupe par grupele 1, cu Italia, Croaţia, Grecia şi Albania, 3, cu Portugalia, Anglia, Bulgaria, Irlanda şi debutanta Muntenegru, şi 4, cu Spania, Rusia, Polonia şi Georgia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: