Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Adunare Generală APS și vizionarea meciului România – Slovacia

Pentru ziariştii sportivi din provincie APS asigură cazarea pentru două nopţi (13-15.08.2013) la Hotel Rin Grand Bucuresti. APS a rezervat de asemenea pentru ziariştii din provincie un număr de 100 de invitaţii la meciul amical de fotbal Romania – Slovacia, care se va desfăşura pe Arena Naţionala în seara aceleaşi zile. Gazetarii din Capitală sunt invitaţi direct la sala de conferinţe a Hotelului Rin Grand, miercuri, 14 august a.c., la ora 9.30.

Iată programul de desfăşurare a acestei reuniuni  a gazetarilor sportivi din toată ţara: Miercuri, 14 august – 9.30 Şedinţa Adunării Generale APS, partea I; 12.00 Şedinţa Adunării Generale APS, partea a II-a; 14.00 Încheierea şedinţei Adunării Generale; 19.30 Transport la Arena Naţională în autocar; 21.00-23.00 vizionarea partidei Romania – Slovacia. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul http://www.apsmedia.ro/.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: