Adrian Mutu și-a avertizat jucătorii: „Cine crede că este în vacanţă acum, probabil sezonul viitor nu va mai fi la Rapid”

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a anunțat că echipa sa poate învinge Universitatea Craiova, deși elevii săi vin după un eșec cu Sepsi.

Rapid întâlneşte pe Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii.

Mutu a prefațat meciul, dar a anunțat și că unii jucători e posibil să plece de la Rapid.

„Ne aşteaptă un meci important la Craiova pentru că venim după o înfrângere, după un meci în care am jucat slab. Vrem să ne luăm o revanşă, chiar dacă ne aşteaptă un derby. Ne aşteaptă un meci de foc, suntem conştienţi. Şi stadionul o să fie plin, chiar dacă e Paştele. Noi ne ducem acolo să câştigăm, va fi care pe care. După partida de la Sepsi toţi am fost afectaţi, nu numai Moldovan. Sper să fie mai bine, până la urmă e normal să fie trist şi să se gândească la ce s-a întâmplat. Nu-i convine nimănui să piardă la modul ăsta. Acel meci a lăsat un gust amar tuturor. Dar suntem bărbaţi, recunoaştem că atunci nu a fost seara noastră şi nu vrem să luăm din meritele celor de la Sepsi. Dar la noi atunci n-a jucat niciun jucător, nici eu pe bancă n-am jucat. Dar când se întâmplă ceva, eu sunt primul vinovat, nu jucătorii”, a spus Mutu.

Mutu a declarat că toţi jucătorii sunt evaluaţi și din sezonul următor unii ar putea pleca de la Rapid: „Per ansamblu lotul nostru de jucători îşi merită locul în clasament, adică play-off-ul. Este obiectivul nostru şi e îndeplinit. Dar asta nu înseamnă că suntem în vacanţă. Cine crede că este în vacanţă acum, probabil sezonul viitor nu va mai fi la Rapid. Am muncit să ajungem unde suntem acum şi e păcat să nu lupţi. Şi nu mă interesează rezultatul, ci atitudinea, forţa şi sacrificiul”.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...