Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Adrenalină și viteză la Red Bull Homerun 2022

În acest weekend, pârtia Drumul Roșu din Poiana Brașov a strâns 150 de vitezomani pe schiuri și snowboard, care au năvălit pentru a câștiga Red Bull Homerun – eveniment în care ultima coborâre de pe pârtie e cea mai distractivă!

Participants perform during the Red Bull Homerun in Poiana Brasov, Romania on February 12, 2022. // SI202202130082 // Usage for editorial use only //

Concurenții costumați în vapoare plutitoare pe zăpadă, flamingo, egipteni, pokemoni sau căpcăuni au fost atracția competiției în care viteza, adrenalina și distracția sunt principalele motoare cu propulsie de pe pârtie. La finalul programului instalațiilor de transport pe cablu, toți participanții s-au strâns la zona de start pentru a decola în stil „Le Mans”, într-o cursă de coborâre fulger, pe o distanță de 3.110m, înfruntând o diferență de nivel de 451m.

La categoria SCHI MASCULIN, Mihai Constantinescu a stabilit recordul competiției, trecând linia de finiș în doar 2 minute și 17 secunde, urmat de Radu Danciu, având un timp de 2 minute și 18 secunde. Medalia de bronz a fost adjudecată de Cristian Popa, fulgerând pe pârtie în doar 2 minute și 21 de secunde.

Participants seen during the Red Bull Homerun in Poiana Brasov, Romania on February 12, 2022. // SI202202130101 // Usage for editorial use only //

La categoria SNOWBOARD MASCULIN, Zoltan Reisz a câștigat cursa în doar 2 minute și 58 de secunde, urmat de Ciprian Popescu la o diferență de 3 secunde, și de Daniel Teodorescu cu un timp de 3 minute și 8 secunde.

La SCHI FEMININ, experimentata Smaranda Munteanu a câștigat marele trofeu, trecând cu stil linia de finiș în 2 minute și 27 de secunde, urmată de Renate Cseh cu un timp de 3 minute și 1 secundă, și de Florentina Jelea cu un timp de 3 minute și 28 de secunde. Fetele s-au întrecut și la categoria SNOWBOARD, Ramona Forshlager scoțând un timp câștigător de 4 minute și 2 minute.

Official Timekeeper al evenimentului a fost Huawei watch GT 3, Huawei fiind partenerul oficial al competițiilor de iarnă Red Bull, oferind câștigătorilor premii ce constau în HUAWEI WATCH GT 3, telefoane HUAWEI nova 9 și căști audio HUAWEI FreeBuds 4.

Adresat amatorilor și profesioniștilor, Red Bull Homerun premiază atât viteza, cât și creativitatea.

Participant performs during the Red Bull Homerun in Poiana Brasov, Romania on February 12, 2022. // SI202202130090 // Usage for editorial use only //

Premiul pentru cel mai trăsnit costum – categoria specială a competiției Red Bull Homerun –  a fost câștigat de Zaharie Stoica, Căpitanul care a navigat  o adevărată navă, plutind pe schiuri în aplauzele publicului până la finalul competiției.

Următorul eveniment Red Bull Homerun se va desfășura pe 26 februarie, în stațiunea Straja, unde 100 de concurenți vor stabili un nou record de adrenalină, distracție și inventivitate.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: