ADIDAS LANSEAZĂ ULTRABOOST 20

  • După anunțarea parteneriatului cu ISS U.S. National Lab, adidas lansează Ultraboost 20
  • Creată folosind tehnologia Tailored Fiber Placement, noua construcție, alături de binecunoscuta talpă Boost, transformă ULTRABOOST 20 în definiția supremă a confortului și amortizării
  • adidas anunță planul său de a trimite tehnologia Boost într-o misiune NASA în jurul orbitei ISS pentru cercetarea și dezvoltarea viitoarelor produse
  • adidas a creat Train Like An Astronaut (Antrenează-te Ca Un Astronaut) – un program de antrenament unic ce ajută alergătorii să atingă performanțe maxime
  • adidas Ultraboost 20 va fi disponibil pe Pământ, începând cu 6 decembrie 2019

Herzogenaurach, 27 noiembrie: adidas Running lansează adidas Ultraboost 20 în parteneriat cu Stația Spațială Internațională (ISS) Laboratorul Național al Statelor Unite, revoluționând încă o dată pantoful performant pentru alergare. Făcând o paralelă cu construcția unei navete spațiale unde fiecare componentă are un scop unic, fiecare element al adidas Ultraboost 20 a fost maximizat pentru o funcție specifică bazată pe performanță, permițând sportivilor să atingă cel mai întalt nivel al performanței lor.

Noul model este rezultatul testelor din laborator, a nenumăratelor ore de cercetare și a feedbackului primit din partea a mii de alergători; combinația supremă dintre confort, amortizare și reacție la impactul cu solul, concepută pentru a oferi alergătorilor încrederea de a se autodepăși.

Noua și avansata construție Primeknit a Ultraboost 20 dispune de tehnologia Tailored Fiber Placement (TFP). Tehnica inovatoare plasează fibrele la milimetru rezultând astfel o țesătură ușoară și performantă, contruită și cusută cu mare precizie. De la decolare până la aterizare, alergătorii dețin controlul datorită unui pantof care se calibrează exact pe nevoia de suport a piciorului pentru a elibera complet energia explozivă a tălpii boost.

Talpa Boost captează energia la fiecare pas și o returnează alergătorilor pentru a-i propulsa, permițându-le acestora să atingă un nivel maxim în timpul alergării și un randament “nepământean”. În același timp, suportul 3D al călcâiului – cu un design minimalist care premite mișcarea  călcâiul și, totodată, îl fixează ferm – aduce mixul perfect de adaptabilitate și suport. adidas Ultraboost 20 oferă:

  • Țesătura Primeknit cu TFP – O evoluție revoluționară față de adidas Ultraboost 19, noul Primeknit integrează acum tehnologia Tailored Fiber Placement, care plasează fibrele la milimetru pentru a crea o parte superioară a pantofului ce oferă suport calibrat și flexibilitate pentru piciorul fiecărui alergător.
  • Boost Optimizat – talpa adidas Boost captează energia fiecărui pas și o returnează alergătorului, pentru a-i oferi acestuia energie și randament la fiecare pas.
  • Stretchweb – talpa exterioară Stretchweb funcționează în armonie perfectă cu talpa Boost, în timp ce cauciucul Continental oferă tracțiune maximă pe toate suprafețele.
  • Torsion Spring – O construcție ușoară pentru o stabilitate sporită la aterizare și o tranziție rapidă pentru propulsarea alergătorilor.

Sam Handy, Vicepreședinte Design, adidas Running, a declarat: Gama revoluționară Ultraboost a ridicat constant nivelul designului pantofilor pentru alergare, fiecare lansare aducând mereu ceva nou. Cu adidas Ultraboost 20, avem din nou o evoluție. Noul model a fost conceput pentru a oferi un nivel ridicat de retur al energiei pentru cel care îl poartă, combinând talpa noastră emblematică Boost cu partea superioară a pantofului din țesătură Primeknit cu tehnologia Tailored Fiber Placement. Acestea înseamnă că pantoful reacționează la fiecare pas, propulsând alergătorul. Designul noului adidas Ultraboost 20 se inspiră din parteneriatul nostru cu ISS U.S. National Lab și, prin acest parteneriat, intenționăm să ducem Boost la cote și mai înalte”.

Anunțat la începutul lunii noiembrie 2019, ca parte a culturii sale de colaborare open-source, adidas  cu a devenit oficial partenerul Stației Spațiale Internaționale (ISS) Laboratorul Național al SUA pentru a inova, a învăța și a împărtăși informații cu viziunea co-creării viitorului performanței sportive.

Dincolo de integrarea tehnologiei aerospațiale în crearea adidas Ultraboost 20 și ca parte a parteneriatului de lungă durată, adidas va trimite tehnologia Boost într-o misiune pe Stația Spațială Internațională. În spațiu, oamenii de știință vor studia procesul de modelare BOOST fără efectele gravitației Pământului, astfel încât adidas să dezvolte viitorul boost. Obiectivul este acela de a valorifica descoperirile prin tehnologia BOOST a viitorului. Cu un design ce include emblema ISS U.S. National Laboratory, adidas Ultraboost 20 aduce un omagiu viitoarei misiuni în spațiu și este un simbol al angajamentului celor doi parteneri pentru a inova împreună.

Prin parteneriatul său cu ISS, adidas a obținut o perspectivă profundă asupra modului în care astronauții se pregătesc din punct de vedere fizic și mental pentru a trăi în spațiu. Cu aceste informații și în colaborare cu EXOS – un laborator de top mondial ce explorează performanța umană – adidas a creat un program de antrenament exclusiv pentru alergătorii din întreaga lume  provocându-i astfel sa se autodepășească și să experimenteze ce presupune un antrenamentul unui astronaut.

adidas Ultraboost 20 va fi disponibil în mai multe variante începând cu 6 decembrie 2019.

Pentru a afla mai multe informații, accesați Instagram, Facebook și Twitter și utilizați #Ultraboost20 #adidasISSNationalLab și @adidasrunning.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...