Te asteptam si pe retelel sociale

Business

adidas Athletics lansează Z.N.E Travel Hoodie. Halep și Bale, printre protagoniști

adidas Athletics lansează Z.N.E Travel Hoodie, se precizează într-un comunicat.

-Gama adidas Athletics este creată pentru a ajuta atleţii să se concentreze în momentele tensionate dinaintea şi de la finalul competiţiei-
– Hanoracul Z.N.E Travel reprezintă versiunea imbunatatiţă a hanoracului Z.N.E, primul model de succes adidas Athletics –
-Sportivi de performanţă precum Simona Halep şi Gareth Bale vor avea în echipamentul lor de călătorie hanoracul Z.N.E Travel pentru a-şi maximiza pregătirea înaintea competiţiilor-
adidas Athletics lansează astăzi cel mai nou produs, hanaracul Z.N.E Travel, creat pentru a asigura concentrarea completă şi pentru a-i ajuta pe sportivii din toată lumea să elimine situaţiile care le pot distrage atenţia, pentru a-şi maximiza pregătirea pe durata deplasării către şi între competiţii.

Pentru orice atlet, de la sportivi de performanţă la amatori, deplasarea face parte din competiţie. Indiferent dacă este în oraş, în ţară sau în lume, călătoria către competiţie este o parte decisivă din pregătire. Păstrarea concentrării în aceste momente tensionate este o adevărată provocare pentru sportivi şi de aceea, astăzi, adidas Athletics lansează hanoracul Z.N.E Travel.

De la lansarea sa din septembrie, peste 18.000 de atleţi din întreaga lume au inclus în echipamentul lor hanoracul Z.N.E. Acum, acest produs de succes a evoluat în varianta de călătorie, cu noi îmbunătăţiri aduse designului inovator pentru a-l face un produs esenţial pentru orice atlet care călătoreşte pentru competiţii.

Hanoracul Z.N.E Travel are o glugă supradimensionată pentru a bloca zgomotele exterioare şi a-i permite atletului să doarmă şi să se relaxeze pe durata călătoriei. Fabricat dintr-o combinaţie premium de materiale, bumbac/poliester/elastină, este prevăzut cu buzunare ascunse dar uşor accesibile, create pentru păstrarea obiectelor personale la îndemână. Hanoracul Z.N.E Travel este creat dintr-un material mai uşor, fiind versiunea de călătorie a hanoracului original, Z.N.E, care a schimbat regulile de joc ale confortului.

Produsul inovator va ajunge direct în geanta de călătorie a atleţilor din întreaga lume. Staruri precum Simona Halep şi Gareth Bale vor avea în echipament hanoracul Z.N.E Travel pe durata călătoriilor lor între competiţii pentru a fi cei mai buni în sportul pe care îl practică.

s2

„adidas s-a născut din simpla promisiune de a produce ceea ce este mai bun pentru atleţi. Odată cu începutul gamei adidas Athletics, ne-am concentrat să creăm condiţiile perfecte pentru un atlet în momentele cruciale dinaintea competiţiei şi după aceasta. O bună parte din aceasta o reprezintă călătoria şi este extrem de important ca atleţii să se poată deconecta şi să se concentreze pe competiţia pe care o au în faţă sau să mediteze asupra performanţei. De aceea atunci când am dezvoltat gama Athletics am colaborat cu atleţi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor.”, a declarat Michael Krapohl, Manager Senior de Produs adidas.

Hanoracul şi colecţia adidas Z.N.E Travel vor fi disponibile în magazine începând cu 25 noiembrie. Preţul hanoracului va fi de 637 lei.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: