Acuzație de trucare a unui meci câștigat de Barcelona B cu scorul de 12-0

Jucătorul Cheikh Saad (Eldense) susține că formația sa a pierdut deliberat un meci din Segunda Division B (liga a treia) cu echipa FC Barcelona B, scor 0-12, el acuzându-şi patru colegi că sunt implicaţi în trucarea de partide în beneficiul unor pariori, relatează Mundo Deportivo.

“În vestiar aproape că m-am bătut cu jucătorii implicați. Sunt patru. ntrenorul ştia ceva, la fel şi jucătorii. Cu jumătate de oră înainte de startul meciului cu Barça B eram titular. Iar înainte de joc am fost scos din primul 11. Antrenorul mi-a spus apoi că mă va folosi, iar eu i-am răspuns că nu vreau”, a spus Cheikh Saad, la o emisiune de radio.

Jucătorul exclude varianta ca FC Barcelona B să fi avut vreo implicare în trucarea meciului: “Jucătorii au făcut ce trebuia să facă, au marcat goluri”.

El spune că a primit ameninţări pe Twitter. “Însă nu îmi pasă, când voi putea voi anunţa numele fotbaliştilor”, a adăugat el. Preşedintele Comitetului Director al clubului Eldense, David Aguilar, a denunţat situaţia la poliţie. Eldense ocupă ultimul loc în clasamentul seriei a treia a Segunda Division B, cu doar 14 puncte obţinute în 32 de etape, iar FC Barcelona B este lider, cu 66 de puncte. Saad este legitimat la Eldense din luna ianuarie.

Stiri recente

Ce adversari poate avea CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj e pe locul doi în Superliga și va juca în preliminariile Conference League. Ardelenii vor juca în turul...