Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

ACSF Juniorul Cluj – încurajăm copiii să practice acest sport cu sufletul

            ACSF Juniorul Cluj este club de fotbal din Cluj-Napoca, care a luat ființă la începutul anului 2015, fiind un club în cadrul căruia activitatea fotbalistică se desfășoară sub auspiciile unor categorii morale, printr-o colaborare strânsă cu toți factorii educativi, pentru a armoniza solicitările educaționale cu cerințele integrării sociale.
Numele clubului nostru conține cuvântul JUNIORUL, un cuvânt predestinat unui club de fotbal care are ca scop inițierea copiilor în sportul rege și formarea unor jucători competitivi.
Angajamentul asumat de ACSF Juniorul Cluj față de lumea fotbalului juvenil îl reprezintă implementarea unui concept modern de pregătire fotbalistică prin prestarea unor servicii de înaltă calitate.

            Problema majoră a fotbalului românesc este asigurarea fotbalului juvenil.

Copii în ziua de azi nu prea sunt interesați de sport și marea majoritatea a timpului lor îl petrec în fața calculatoarelor, tabletelor, telefoanelor în lumea virtuală a internetului.

Ce Vă oferim ?

 • Condiții excelente de antrenament
 • Educarea având pionul principal JUCĂTORUL
 • Antrenamente specifice categoriei de vârstă
 • Participarea la turnee, campionate
 • Antrenori licențiați UEFA

Motto-ul clubului nostru este :
”Toate visele devin realitate, dacă avem curajul să le urmăm.”
(Walt Disney)

            FAMILIA este răspunzător pentru primii pași făcut de copil în lumea fotbalului.

            Răspunderea in fotbal :

 • Autocunoașterea !
 • Ai încredere in tine !
 • Fii mândru de tine !

            Fiecare antrenament are 3 obiective principale :

 • Copilul să se simte bine
 • Să învețe ceva nou la fiecare antrenament
 • Să se dezvolte careva dintre trăsăturile lui.

            Scopul principal al CLUBULUI DE FOTBAL JUNIORUL : dezvoltarea personalității fiecărui copil prin mișcare.

            În anul competițional 2019/2020 am participat cu 3 echipe în Campionatul Județean Cluj : Juniori C copii născuți în 2005-06, Juniori D copii născuți în 2007-08 și Juniori E copii născuți în 2009-10.

            Cu grupele de vârstă mai mici participăm la diverse turnee.

            Momentan antrenăm în jur de 100 de copii.

            Din anul 2016 in fiecare an am organizat Cupa Juniorul Cluj, din pacate anul acesta 2020 din cauza pandemiei cu coronavirus a trebuie sa anulam acest eveniment sportiv Cupa Juniorul Cluj editia a V-a. Pe parcursul celor 4 editii scopul principal a fost : să creăm un cadru din care să nu lipsească buna dispoziţie, să încurajăm copiii să practice acest sport cu sufletul,   atunci când un copil se simte bine, se simte în siguranţă, este încurajat şi nevoile lui sunt înţelese,  rezultatele sunt dintre cele mai bune.

            Problema cea mai mare a şcolilor de fotbal nu este lipsa jucătorilor, ci lipsa terenurilor de fotbal amenajate corespunzător, Clujul neavând suficiente terenuri cu iarbă naturală, care sunt cele mai sănătoase.  Am încercat să ne asociem mai mulţi antrenori, ca să concesionăm nişte terenuri într-o zonă limitrofă,  dar proprietarii ne-au avertizat că nu rezistă nimic mai mult de o lună pe acele terenuri, pentru că se fură tot ce se pune pe ele.  O altă problemă e lipsa finanţărilor. Cu greu convingi autorităţile locale sau firmele private să aloce fonduri pentru activităţi sportive.

            Alte detalii despre clubul nostru de fotbal puteți afla de pe pagina de facebook :

            http://www.facebook.com/fotbaljuniorul/ , respectiv pagina de internet :

            www.fotbaljuniorul.ro .

            Informatii suplimentare : Tatár Tamás – antrenor licentiat UEFA B, coordonator ACSF Juniorul Cluj, telefon : 0745-371454.

Citeste mai multe!