Accidentarile ne-au terminat

Antrenorul Politehnicii Iaşi pune sfîrşitul nefericit al anului pe seama indisponibilităţilor şi declară că principalul obiectiv al formaţiei din Copou a rămas evitarea retrogradării.

Reporter: Cum apreciaţi evoluţia echipei dumneavoastră de pînă acum?
Ionuţ Popa: Am avut un sezon oscilant, pe care l-am început bine şi l-am terminat prost, cu excepţia meciului cu Ceahlăul, în care ne-am prezentat exemplar.

Reporter:
Care sînt cauzele pentru care aţi terminat în genunchi sezonul?
Ionuţ Popa: Lipsa jucătorilor a contat foarte mult. Accidentările lui Brăneţ, Gavatorta şi Bîlbă au fost decisive. De asemenea, nu am avut mijloacele necesare pentru a-i înlocui la momentul respectiv pe cei trei. îmi doresc să am o echipă din care să aleg, şi nu să culeg.

Reporter:
  Ce fotbalişti au plecat şi pe cine intenţionaţi să transferaţi?
Ionuţ Popa: Deocamdată, au plecat Gavatorta, Onofraş şi Bordeanu, jucători de bază în angrenajul nostru. Lipsa lor va trebui suplinită, dar sperăm că Mijin şi Ţîrlea de la CFR Cluj o vor face cu succes. Jucători încă mai căutăm, dar este greu să găsim din prisma bugetului.

Reporter: Care sînt principalele obiective ale echipei pentru a doua jumătate a sezonului?
Ionuţ Popa: Nu ne dorim nimic altceva decît evitarea retrogradării. în aceste condiţii, nu putem spera la mai mult. Am început cantonamentul, în care ne vom axa pe pregătirea fizică şi sperăm să facem faţă cu brio returului.

Reporter: Ce îmi puteţi spune despre posibilele oferte ale lui Ionuţ Bîlbă?

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker
 

Stiri recente

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de...