Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi de iarna

Accident groaznic la CM de schi

Groaznic accident pe pârtia de sărituri cu schiurile de la Zakopane. Săritorul ceh Jan Mazoch a intrat în comă profundă după ce s-a dezechilibrat în aer şi a căzut. Trimis de urgenţă la spital, medicii au dat un verdict sumbru – viaţa acestuia atârnă de un fir de aţă.

Din cauza vremii nefavorabile şi a vântului puternic ce bătea pe trambulina din Polonia, săritorul de 21 de ani s-a dezechilibrat în aer şi a căzut direct în cap, şocând audienţa. Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât cehul a intrat direct în comă.

Imediat după groaznicul accident, organizatorii au decis oprirea competiţiei, iar câştigător a fost desemnat slovenul Rok Urbanc care reuşise până atunci cea mai lungă săritură din concurs, 136 m.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: