Abonaţii Digi TV Digital pot activa, de luni, extraopţiunea Digi 4K şi vor putea urmări gratuit meciuri din Bundesliga, La Liga şi UEFA Champions League

Din 1 februarie 2019, extraopţiunea Digi 4K va fi disponibilă la preţul de 5 lei pe lună pentru toţi abonaţii Digi TV Digital, potrivit companiei.

”Perioada de teste s-a încheiat, iar de vineri, 7 decembrie, intră în vigoare grila oficială a canalului, care va conţine documentare pe diverse tematici (lifestyle, hobby, viaţa în sălbăticie), transmisiuni sportive din fotbal şi noul sezon de Formula 1, videoclipuri muzicale”, se arată în comunicat.

Programul viitoarelor transmisiunilor în direct în format 4K include, în luna decembrie, o serie de meciuri din Budesliga, La Liga şi UEFA Champions League, potrivit companiei.

”În perioada ianuarie – februarie, vor fi transmise în direct, la Digi 4K, cel puţin 30 de meciuri din campionatele spaniol, francez, german şi din cele mai importante competiţii europene de fotbal”, se arată în comunicat.

În martie, odată cu noul sezon de Formula 1, se vor difuza în format 4K şi cursele derulate în Australia şi Bahrain, programate pe 17 martie şi, respectiv, 31 martie.

”Postul, care a început să emită, în premieră în România, la 24 noiembrie, poate fi recepţionat în toată ţara şi este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital). Identificarea canalului se realizează fie automat, fie prin rescanare, iar pentru a viziona corect şi la calitatea 4K programele postului abonaţii trebuie să deţină un televizor cu rezoluţie Ultra HD şi Digi Smart CAM”, se arată în comunicat.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...