A jucat 50 de lei şi a câştigat 235.500,00 de lei în 5 minute

Totul s-a petrecut joi, 27 martie 2014, când tânărul bucureştean a trecut pe la agenţia Superbet din cartierul şoseaua Colentina, pentru a paria. După ce a depus biletele şi a vrut să se relaxeze la aparatul de tip slot-machine, la 5 minute după ce a început să joace i-a apărut pe ecran combinaţia câştigătoare. El a băgat la aparat 50 de lei cu care a câştigat aproximativ 50.000 de euro, bani care i-au fost înmânaţi a doua zi. Tânărul bucureştean a mărturisit, cu lacrimi în ochi de fericire, că din aceşti bani îşi va cumpăra casa mult visată pe care nu a reuşit să o achiziţioneze pînă acum.

“Câştigătorul de azi este unul dintre nenumăraţii noştri clienţi fideli. Ne bucurăm enorm că am mai făcut pe cineva fericit, mai ales ca putem ajuta la implinirea unui asemenea vis, acela de a avea o casa. La Superbet, fidelitatea clienţilor este răsplătită”, a declarat Daniel Lipară, manager operational Magic.

Pe lânga premiile „Super Jackpot” , Super Magic mai acordă Jackpot-urile zilnice, precum şi cele de week-end. Sloturile care oferă aceste câştiguri se găsesc în  toate agenţiile de pariuri Superbet care au sigla Magic.

Companiile Magic si Superbet au o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc, fiind recunoscute pentru competitivitatea lor, fapt confirmat atat prin calitatea serviciilor si produselor oferite in cele 340 de locatii, cat si prin cota de piata castigata. Cifrele confirma ca tandemul Magic-Superbet a inregistrat in ultimii doi ani cea mai dinamica crestere in ceea ce priveste prezenta in piata si cifra de afaceri.