A început Superliga! Hermannstadt a învins CS Mioveni, Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi! S-a folosit VAR

Hermannstadt a învins, 3-0, pe CS Mioveni, în primul meci al ediţiei 2022 – 2023 a Superligii. Golurile au fost marcate de Paraschiv ’28 şi Alhassan ’62, ’68.

În al doilea meci al zilei Universitatea Craiova a remizat,  2-2, cu Sepsi. Oltenii au condus cu 2-0, goluri Gustavo, minutele 29 și 59, iar formația din Sfântu Gheorghe a înscris prin Damaşcan ’73 şi Păun ’87.

S-a folosit VAR în premieră în Superliga. În minutul 89, de la gazde, a fost eliminat Mateiu pentru un fault la Păun, după ce s-a consultat arbitrajul video.

A început Superliga! Hermannstadt a învins CS Mioveni, Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat după meciul cu Sepsi: „Un joc pe care l-am avut în mână, dar nu am reuşit să gestionăm ultimele 20 de minute. Ar fi trebuit să câştigăm meciul ăsta, s-a terminat 2-2, puteam să şi pierdem pe final. Roguljic la prima vedere este doar o contuzie forte. Să vedem şi la Baiaram, şi el a acuzat nişte dureri”.

De partea cealaltă, Cristiano Bergodi, tehnicianul echipei Sepsi, a declarat. „Prima repriză a fost un pic mai greu, dar în a doua am schimbat sistemul de joc. Am început bine a doua repriză, ne-am dus peste ei. Îi felicit pe băieţi pentru că au reacţionat foarte bine. Spiritul mi-a plăcut, mentalitatea de a juca până la capăt”.

foto: www.facebook.com/UCVOficial

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...