A avea o poartă glisantă – în special pentru afacerea dvs inseama castig

 

Asa cum fiecare gospodar alege ce este mai bun pentru casa sa si antreprenorul trebuie sa puna la punct exteriorul si interiorul punctelor de lucru si de distribuire a produselor. Asupra unei curti a unei firme, a unui depozit sau magazin sunt atintiti multi ochi critici.

La micii si marii producatori vin in vizita oameni din tara, dar si de peste hotare, daca li s-au dus faima pentru produsele sau serviciile de cea mai buna calitate oferite. Unii vin sa puna la punct contracte, in timp ce altii sosesc cu camioanele sa duca marfa acolo unde este nevoie de ea.

Dezordinea din curte poate anula multe sanse de colaborare, fiindca oamenii sunt atenti la detalii.

A avea o poartă glisantă – în special pentru afacerea dvs inseamna castig.

In primul rand, este vorba de asigurarea securitatii bunurilor si oamenilor aflati in acel perimetru. In curte nu trebuie sa intre masini care nu sunt asteptate sau care nu vin cu un motiv serios. In lipsa portilor, acest lucru s-ar putea intampla in fiecare zi in curtea unui depozit sau a unei fabrici, fiindca intotdeauna oportunistii tatoneaza terenul. Nu sunt recomandate nici portile care se defecteaza o data la doi sau la trei ani si necesita inlocuire, fiindca si ele sunt destul de scumpe si la materiele se adauga mana de lucru.

In plus, portile clasice sunt greu de inchis si de deschis, iar daca aceste procese se desfasoara des, poarta se poate strica. Sistemele automatizate protejeaza toate componentele portii metalice. Metalul din care sunt confectionate portile este de cea mai buna calitate.

La asigurarea bunurilor si a linistii celor care lucreaza la firma aceea se adauga economiile rezultate din faptul ca o poarta de calitate premium automatizata rezista zeci de ani, chiar daca pretul ei este ceva mai mare.

In cazul in care intr-o ora intra si ies zeci de camioane care asigura vanzarea produselor prin tara, portile care s-ar deschide manual nu ar face fata.

Cine ar avea forta sa le inchida si sa le deschida? Sa stea deschise? Nu se poate si pentru ca anumiti antreprenori au optat pentru caini de paza si acestia ar reprezenta un pericol sa iasa pe strada.

Masinile intra cu drag vazand paznicul politicos si elegant cum apasa butonul de la telecomanda actionand deschiderea sau inchiderea portilor dupa caz.

In curtile neingrijite, oamenii intra cu retinere. Acolo unde portile cad si cresc si buruieni, oamenii se tem sa nu fie muscati de serpi.

Succesul afacerii depinde mult de prima impresie, de impresia facuta de aspectul portilor si al cladirii in care firma isi desfasoara activitatea.

Un om de afaceri poate avea poarta automatizata pe care si-o doreste la sediul firmei sale sau la fabrica in cateva zile de la decizia finala.

Ce are de facut sa urgenteze operatiunea?

  1. Sa intre pe site-ul magazinului S-metal si sa citeasca toate informatiile despre tipurile de porti si deaspre sistemele de automatizare a lor.
  2. Sa se decida ce tip de poarta alege sau sa solicite consultanta specialistilor, oferint detalii privind numarul de masini care intra si ies pe poarta intr-un anumit interval, dimensiunile curtii, daca se doreste econimisirea spatiului sau este spatiu din belsug. Se precizeaza de asemenea si temperaturile care se inregistreaza in acel loc in cele mai geroase zile si in cele mai calduroase.
  3. Dupa ce specialistul ofera consultanta gratuita, cumparatorul plaseaza comanda si solicita si montajul, fiindca asa este mai sigur.
  4. Produsele solicitate sunt livrate la adresa indicata si sunt montate de catre specialisti.

Un antreprenor prevazator va avea in vedere si servicii de mentenanta si revizie pentru portile automatizate, mai ales daca traficul este intens, iar ele sunt suprasolicitate.

Produsele sunt livrate din cel mai apropiat magazin de locul in care trebuie sa se faca livrarea ca in acest mod clientul sa fie servit prompt si sa se bucure de colaborarea cu S-metal.

Pe site se afla la post un specialist cu care se poate discuta direct, pe chat.

Exista si doua formulare electronice usor de completat si de trimis; unul se afla la categoria contact, iar altul la solicitare montaje.

O poarta automatizata reprezinta o bariera de care intrusii nu pot trece. In plus, cand paznicul trebuie sa deschida portile automatizate, iar afara ploua cu putere si bate vantul sau temperaturile sunt foarte scazute, paznicul poate apasa butonul de la telecomanda din ghereta lui.

Portile automatizate demonstreaza nu numai grija fata de propria afacere, ci si grija fata de resursa umana care este atat de pretioasa.

Un antreprenor de succes este si gospodar, dar si onest si empatic. El nu doreste ca angajatii sai sa fie stresati de zgomotele scoase de porti, de ideea ca poate intra cineva care doreste sa faca rau acolo unde se munceste.

Paznicul merita sa fie protejat, fiindca el are grija de toti cei care lucreaza inauntru si de bunurile firmei.

Porti care se deschid cu telecomanda reprezinta o atractie, fiindca oamenii care vin sa faca aprovizionarea stiu ca nu au de asteptat si ca totul decurge cu maxima eleganta.

S-metal isi ofera produsele si serviciile si gospodarilor care isi doresc porti frumoase, care se deschid cu efort minim si care nu pot fi deschise din afara de catre persoane rau intentionate. De asemenea, se impune alegerea unei porti peste care sa nu se poata sari cu usurinta.

O poarta automatizata este de fapt o poarta a succesului pe care antreprenorii trebuie sa o monteze acum, mai ales ca pretul ei este cu 20 % mai putin decat costul initial.

 

 

Stiri recente

Muguruza şi-a anunţat retragerea

Garbiñe Muguruza, fost număr 1 WTA, şi-a anunţat într-o conferinţă de presă, retragerea din activitatea sportivă. Muguruza (30 de ani),...