55.000 de euro s-au castigat in Bucuresti la Mega Jackpot

In seara de vineri, 22 august 2014, un bucurestean, in varsta de 37 ani, din sectorul 6, a castigat 242.773 lei la aparatul Mega Jackpot din agentia Stanleybet, Str. Dealul Tugulea, nr. 3. Acest nou castig vine la mai putin de doua saptamani de la acordarea premiului din Alba Iulia, in valoare de 68.000 euro. “Norocul incepatorului… fiind prima oara cand joc la acest aparat, nu m-am gandit ca pot castiga 55.000 euro cu doar 200 lei, ba chiar m-am suparat ca am acumulat in speciala doar 7000 credite….abia dupa cateva secunde mi-am dat seama ca am castigat marele jackpot.” – ne-a marturisit Doru Grigore – castigatorul premiului cu numarul 40. Mega Jackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din Romania, a imbogatit pana in prezent 40 de romani, in cei 4 ani de la lansare, totalul premiilor acordate depasind 13 milioane de lei.Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, 27 august, de la ora 19:00, in agentia castigatoare, unde ambasadorul Mega Jackpot si multiplul campion mondial la skandenberg, Ion “ Iron” Oncescu a inmanat valiza cu bani fericitului castigator. In cadrul evenimentului a avut loc si binecunoscuta Mega Tombola, destinata tuturor celor prezenti in agentie. Cele 3 Lcd-uri Samsung oferite ca premii de Stanleybet si Mega Jackpot au ajuns in posesia a trei participanti prezenti la ora extragerii.

Despre Mega Jackpot
Mega Jackpot reprezinta un sistem unic in Romania, prezent doar in agentiile Stanleybet din toata tara, al carui castig porneste, dupa fiecare premiu acordat, de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar marele premiu se acumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase.

Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile in Romania, in peste 350 de agentii, din mai bine de 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe castigatorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României, precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...