5 sfaturi pentru a câștiga mult mai des la pariuri sportive

Ți se pare că ești ghinionist? Nu mai sta pe gânduri: Schimbă-ți singur norocul aplicând sfaturile furnizate de cei mai buni specialiști din industria pariurilor sportive!

Cine are impresia că este ușor să câștigi la pariuri înseamnă că nu a pariat suficient de mult. Într-adevăr, datorită felului în care suntem construiți, ni se pare de fiecare dată că suntem vânați de ghinion și că numai nouă ni se întâmplă cele mai bizare situații, care, bineînțeles, ne fac să pierdem biletele jucate la pariuri sportive. Totuși, chiar dacă nu noi intră pe teren să decidem soarta partidei, putem face anumite lucruri pentru a câștiga mult mai des la pariuri sportive:

1. Joacă ponturi individuale

Cu cât adaugi mai multe meciuri pe bilet, cu atât ți se micșorează șansele dea a câștiga, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Majoritatea pariorilor sunt pierzători, tocmai pentru că pariază bilete cu foarte multe selecții. Dacă toți pariorii ar miza exact aceleași ponturi de pe bilete, doar că în mod individual, numărul câștigătorilor ar crește considerabil. Totodată, nu juca foarte des cote mari, ci limitează-te la cotele sub 3.00.

2. Aplică un money management realist

Dacă pariezi alandala nu vei ajunge nicăieri altundeva decât la faliment. Gândește-te că dacă azi pariezi 20 de RON pe un bilet, mâine pariezi 50 RON, iar poimâine pariezi 10 RON și câștigi, s-ar putea să nu fii pe plus. De aceea, trebuie să-ți creezi o disciplină în acest sens.

Cel mai simplu este să joci o miză fixă. Gândește-te la o medie de pariuri pe care le vei juca pe zi. Apoi, calculează un număr estimativ de pariuri pe care le vei juca într-o lună. După, asigură-te că îți împarți bugetul pentru vei avea bani să pariezi măcar 50 de pariuri, chiar dacă le vei pierde pe toate. Apoi, vei știi care este miza fixă pe care trebuie să o folosești și-ți vei putea face o idee și cu privire la rulajul pe care îl vei efectua. Gândește-te că profesioniștii se mulțumesc cu un profit de 5% la fiecare rulaj integral al băncii.

3. Axează-te pe pariurile cu rambursare de miză

Fie că joci bilete cu selecții multiple, fie că pariezi individual, pariurile cu rambursare de miză îți vor servi enorm. Acest lucru se datorează faptului că nu vei mai pierde atât de multe bilete și implicit, vei simți o presiune mai mică pe umerii tăi. Da, poate că de cele mai multe ori cotele pentru pariul „Egal – Pariul se rambursează” nu te mulțumesc, însă gândește-te mai bine, pentru că merită să ai o șansă în plus de a evita dezastrul.

Principala ta preocupare trebuie să fie evitarea falimentului și nu îmbogățirea rapidă. Folosește cu încredere pariurile de tip Handicap Asiatic și nu te lăcomi atunci când alegi cotele.

4. Investește cel puțin 30 de minute în analizarea unei partide

Nu este suficient să vezi care au fost ultimele rezultate ale unor echipe sau sportivi și care este situația lor în clasament pentru a avea succes la pariuri sportive. Un studiu realizat de comunitatea pariorilor din România ne-a arătat că 68% dintre cei peste 4.600 de respondenți își alocă cel mult câteva minute pentru analizarea ponturilor pe care joacă.

Specialiștii ne spun că pentru a nu depinde de noroc, pariorii trebuie să analizeze fiecare partidă cel puțin 30 de minute înainte de a paria. De altfel, profesioniștii pot analiza un pont zile bune la rând până să-l joace. Un alt sfat util este să nu iei decizii la cald, pentru că riști să le dai anumitor factori o pondere mult mai mare decât au aceștia în realitate.

5. Inspectează-ți săptămânal rezultatele

Cum ar putea cineva să-și îmbunătățească rezultatele fără să-și analizeze cu atenție evidența? Este extrem de important să ne monitorizăm și să ne evaluăm rezultatele pronosticurilor îndeaproape. Un parior calculate poate să tragă line și să observe la sfârșit de lună că pierde foarte mult la ponturile din NBA și la cele jucate pe turneele ITF din tenis. În consecință, va fii mai atent la acestea și dacă problema va persista, va putea fie să renunțe la aceste nișe, fie să meargă în profunzime pentru a căuta cauzele exacte care îi cauzează eșecul pe bandă rulantă.

În același mod, un parior poate să observe că ponturile plasate pe soliști la fotbal nu îi aduc niciodată profit la sfârșit de săptămână sau că pariurile de tip Sub/Peste sunt cele mai profitabile pentru el. O astfel de analize aduce cu sine o serie de schimbări pe care pariorul urmează să le facă pentru a progresa.

Câteva dintre recomandări au fost extrase de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. Pe site-ul de profit există și sfaturi pentru păcănele online, adresate celor pasionați de jocurile de tip video slots care vor să-și mărească șansele de câștig.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...