Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

48 de ani de când Ilie Năstase a intrat în istorie

Pe 23 august 1973, ATP lansa primul clasament computerizat, iar primul lider mondial din istoria tenisului masculin a fost  Ilie Năstase.

Acesta venea după un French Open câștigat fără set pierdut, dar și după multe alte turnee pe care le cucerise în acel an, precum Roma, Madrid sau Monte Carlo.

“Mi-au dat trofeul pe 23 august, la New York. Toată lumea zicea, cum ați aranjat domnule, să luați trofeul de ziua României? Se vorbea că o să fie clasament computerizat, dar nu se știa când. Anul ăla a fost cel mai bun al meu, am câștigat multe turnee”, a spus Ilie Năstase.

Ilie a rezistat 40 de săptămâni pe locul unu ATP, până pe 3 iunie 1974, când a fost întrecut de australianul John Newcombe.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: