Te asteptam si pe retelel sociale

Business

16 milioane de euro pentru un stadion de Liga 1

Chindia Târgovişte, echipa care e pe locul secund în Liga a 2-a, se pregăteşte de promovare. Stadionul ei va fi refăcut în proporţie mare, astfel încât să poată găzdui partide din Liga 1. Se estimează că vor fi alocate aproximativ 16 milioane de euro pentru refacerea arenei „Eugen Popescu”.

În august 2017, Compania Națională de Investiții a acordat aviz favorabil demarării stadionului din Târgovişte, care urma să aibă o capacitate de 15.000 de locuri (foto sus). 29,3 milioane dee euro este valoarea estimată a investițiilor pentru noul stadion, pe care se vor putea organiza competiții de fotbal, atletism sau chiar rugby.

Deocamdată nu s-a materializat mare lucru, iar Chindia se vede într-o situaţie complicată, în perspectiva promovării în Liga 1. Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat Federaţiei Române de Fotbal ca printre criteriile de obţinere a licenţei pentru Liga 1 să fie inclusă şi deţinerea unui contract pentru a putea evolua pe un teren din localitatea respectivei echipe care ar urma să promoveze.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: