Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

100 de victorii la Grand Slamuri obtinute de Simona Halep

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa o victorie dificila, scor 3-6, 6-1, 6-3, in fata polonezei Iga Swiatek.

Halep va juca in turul urmator, cu Serena Williams, pe care a invins-o ultima data la Wimbledon, in 2019.

Romanca, locul doi WTA, are acum in palmares 100 de victorii, la turneele de Grand Slam, impartite astfel: 28 la AO, 31 la Roland Garros, 24 la Wimbledon, 17 la US Open. In total, ea a contabilizat 38 de infrangeri, in cei 12 ani de WTA.

Prima victorie a Simonei Halep la un Grand Slam a fost in 2011, tot la Australian Open, in turul I, cand a trecut de luxemburgheza Anne Kremer, scor 6-3, 3-6, 6-2, o jucatoare care avea atunci 35 de ani. La AO 2011, Simona a ajuns pana in turul III, unde a fost eliminata de Agnieska Radwanska.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: