ZVONURI/ Vezi ce se intampla in Europa – Cine vine si pleaca de la Barcelona, Chelsea si alte cluburi importante

0
110

Chelsea  urmareste in continuare  transferul lui Fernando Torres (foto), facand o oferta concreta de  50 de milioane de lire sterline.

De asemenea, este posibil un schimb de jucatori cu AC Milan, care sa ii implice pe Kaka si Drogba plus Ricardo Carvalho.

Arsenal a facut o oferta de 15 milioane de euro pentru Samir Nasri (foto), tanarul mijlocas al lui O. Marseille. Oferta va fi analizata de marseilezi dupa Euro 2008.

Newcastle, Manchester City si Arsenal au facut o oferta pentru Thierry Henry, dar noul antrenor al Barcelonei, Pep Guardiola, a declarat ca francezul este unul din jucatorii de baza pentru sezonul viitor. (Daily Star)

Manchester City isi doreste transferul lui Giovanni Dos Santos de la Barcelona, jucatorul urmand a fi imprumutat iar in iarna conducatorii lui City vor negocia transferul, daca sunt multumiti de evolutiile jucatorului. (Daily Mirror)

Barcelona a facut o oferta de transfer pentru Florent Malouda (foto), mijlocasul lui Chelsea fiind dorit in Barcelona de Guardiola, noul antrenor al catalanilor. (Daily Telegraph)

Portsmouth este aproape de a-i transfera pe Sidney Govou (Lyon) pentru 10 milioane de euro, Gaby Mudingayi (Lazio) pentru 12 milioane de eurosi Amara Diane de la PSG, pentru care englezii inca nu au facut o oferta. (Daily Mirror)

Dynamo Kiev si Celtic se lupta pentru a rezolva transferul lui Ognjen Vukojevic (foto), mijlocasul lui Dinamo Zagreb fiind in atentia mai multor cluburi europene. (Daily Record)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here