Zotta: Suntem pregatiti sa incepem modernizarea stadionului Giulesti

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, pentru site-ul oficial al giulestenilor, ca a fost pus la punct un plan de investitii pentru ridicarea stadionului „Valentin Stanescu” la nivelul Ligii Campionilor.

Modernizarea arenei ar urma sa fie demarata imediat dupa semnarea unui acord cu Ministerul Transporturilor.

„Am analizat mai multe oferte si suntem pregatiti sa investim pentru a aduce nu numai stadionul, ci intregul complex sportiv la standarde europene. Pe linga satisfacerea cerintelor UEFA pentru un stadion de categoria a treia (4 000 de locuri de parcare, toalete moderne, sali de conferinta si centru de presa, imbunatatirea accesului spectatorilor, modernizarea tribunelor si a vestiarelor), planul include modernizarea salii de sport Giulesti, dar si ridicarea mai multor constructii care ar face din zona adiacenta stadionului un complex atractiv si multifunctional destinat suporterilor rapidisti si nu numai: restaurante, magazine, multiplex si chiar un modern business tower”, a declarat Zotta.

„In acest moment se poate spune ca fiecare zi in care semnarea unui acord cu reprezentantii Ministerului Transporturilor privind concesionarea stadionului de catre FC Rapid este aminata este o zi pierduta. Discutiile au fost finalizate si cu cit mai repede va fi semnat acordul cu atit va fi mai bine, pentru ca timpul nu este de partea noastra. Investitiile in infrastructura bazei sportive vor incepe imediat ce va fi perfectata aceasta intelegere”, a precizat directorul general al Rapidului.