Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Zotta: Sper ca Steaua n-o sa mai umble cu sacosele cu bani

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a declarat, luni, pentru Newsin, că îşi doreşte ca Steaua să nu îi mai motiveze pe adversarii echipei giuleştene, deşi vizita lui Mihai Stoica la hotelul unde Universitatea Craiova a fost cazată îi ridică unele semne de întrebare.

„Sper că Steaua n-o să mai umble cu sacoşele de bani, ca anul trecut. Sper să nu se mai repete asta. Noi, Rapidul, ne dorim un retur corect. Nu avem nimic împotriva vizitei pe care Mihai Stoica a făcut-o la hotelul unde Universitatea Craiova a fost cazată. Este un loc public şi poate merge oricine acolo. Faptul că Mihai Stoica a fost acolo îmi ridică, totuşi, ceva semne de întrebare”
, a declarat Constantin Zotta.

Preşedintele giuleştean a adăugat că Ionel Ganea nu l-a scuipat pe Baird, aşa cum jucătorul oltenilor şi conducerea alb-albaştrilor susţin: „Ganea nu a făcut nimic. Nu avem de ce să-l amendăm. Nici observatorul partidei, nici arbitri nu au văzut nimic. Numai oltenii au văzut. Ei văd multe şi spun multe”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: