Zotta: Regret ca Maldarasanu vrea sa plece

Dirtectorul general al clubului Rapid, Constantin Zotta, a declarat marti ca este de acord cu plecarea lui Marius Maldarasanu de la echipa.

“Am avut o intalnire cu Marius si mi-a spus ca este hotarat sa incheie cu orice pret contractul cu Rapid. Am fost nevoiti sa acceptam, din consideratie pentru tot ce a facut el in Giulesti, insa regret ca isi doreste sa plece. I-am dat un acord scris pentru incheierea contractului si ii vom comunica suma de transfer pentru care va fi cedat”, a spus Zotta.

Maldarasanu si-a exprimat dorinta de a pleca din Giulesti, spunand ca are un acord de principiu cu patronul George Copos, conform caruia poate pleca fara nicio pretentie financiara din partea clubului din Grant.

Mijlocasul a venit la Rapid in 1998 de la Petrolul Ploiesti si a evoluat in 271 de meciuri pentru giulesteni, reusind sa marcheze 34 de goluri. In aceasta perioada, Maldarasanu a fost imprumutat pentru sase luni la Besiktas, in returul sezonului 2002-2003, acolo unde a jucat doar in trei partide, dupa care s-a accidentat.

 

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...