Zotta: Buga trebuie sa se prezinte la pregatire

0
120

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta (foto), a declarat, miercuri, ca atacantul Mugurel Buga nu s-a prezentat la antrenamente si va fi amendat, subliniind ca jucatorul are doua variante: ori vine si se pregateste, ori va sta doi ani si jumatate, cit mai are contract, in tribuna.

“Este o situatia neplacuta cu Buga. El a absentat nemotivat de luni pina azi si nu ne-a raspuns la telefon. Am reusit sa vorbesc cu impresarul lui care mi-a transmis ca Buga vrea sa plece pentru ca are un salariu relativ mic. Daca 170.000 de dolari, cit ia el, este un salariu mic, atunci nu mai avem ce comenta. Are doua variante: ori vine si se pregateste si da totul pentru Rapid, ori doi ani si jumatate cit mai are contract, va sta in tribuna. Nu o sa-i dam drumul la alta echipa, nici pentru cinci milioane de euro. Si din ce stiu eu, nu este vorba de Steaua”, a declarat Zotta, intr-o conferinta de presa.

Zotta a precizat ca Buga va fi amendat cu 3.000 de dolari, pentru ca a lipsit de la doua antrenamente si de la vizita medicala.