Ze Roberto ar putea reveni în Bundesliga

0
127

Internaţionalul brazilian Jose Ze Roberto, fost jucător al lui Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi Real Madrid, ar putea reveni în Bundesliga, la Borussia Dortmund, într-o ultimă încercare de a-şi încerca norocul pe Bătrânul Continent.

Ajuns la 32 de ani şi aflat sub contract pentru încă un sezon cu FC Santos, Ze Roberto s-a remarcat în Europa în urmă cu mai mulţi ani când a ajuns cu Bayer Leverkusen până în finala Ligii Campionilor iar apoi s-a transferat la pachet la Bayern Munchen alături de Michael Ballack şi Lucio.

Aflat spre finalul carierei, Ze Roberto şi-ar mai încerca încă o dată norocul în Europa şi nu ar ezita să se întoarcă în Bundesliga, acolo unde este dorit cu insistenţă de una din echipele cu probleme, Borussia Dortmund.

De altfel, Reinhard Rauball, preşedintele clubului din Dortmund, a recunoscut că sunt discuţii cu actuala echipa a lui Ze Roberto pentru a vedea în ce condiţii poate fi readus fotbalistul în Bundesliga, brazilianul fiind dorit la Dortmund mai ales pentru plusul de experienţă pe care îl poate aduce.

Actualul număr 10 de la FC Santos a început fotbalul profesionist la vârsta de 20 de ani la Portuguesa şi a mai jucat pe rând la Real Madrid, Flamengo Rio de Janeiro, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen şi FC Santos, marcând 23 de goluri în 310 meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut şi şase goluri în 84 de selecţii la naţionala Braziliei.