Ze Kalanga si Balace, incerti pentru partida cu Universitatea Craiova

Silviu Balace a suferit o entorsa la glezna piciorului sting, in partida amicala de miercuri, cu Dunarea Giurgiu si este incert pentru derby-ul cu Craiova: “Am inceput un tratament, dar glezna este umflata si nu cred ca pot sa joc astfel”, a spus Balace.

De asemenea nici Ze Kalanga nu s-a pregatit astazi normal cu echipa. El inca acuza o veche accidetare prezenta lui pe teren in partida cu gruparea din Oltenia este indoielnica: “Ze este in continuare accidentat. Daca si-a pierdut locul de titular nu pot sa stiu, dar atit timp cit el nu revine la capacitate maxima este posibil”, a spus Rednic

DINAMO Mijlocasul “câinilor” nu s-a antrenat astazi la capacitate maxima. Ze Kalanga acuza în continuare o mai veche accidentare, iar prezenta sa în teren la meciul cu U Craiova, de duminica, este pusa sub semnul întrebarii. “Ze este în continuare accidentat. Azi, a parasit sedinta de pregatire înainte de finalul ei. Nu stiu daca si-a pierdut locul de titular, dar, în conditiile în care nu s-a antrenat normal, se poate”, a comentat tehnicianul Mircea Rednic. 

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...