Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Ze Kalanga: Putem invinge Benfica

Mijlocaşul angolez Ze Kalanga a declarat, pentru presa portugheză, că Dinamo va „juca pentru a câştiga” meciul cu Benfica Lisabona, care se va disputa pe stadionul Da Luz, la 14 februarie, în prima manşă a 16-imilor Cupei UEFA.

„Benfica este o mare echipă, dar noi când intrăm în teren o facem pentru a câştiga. Cine va profita mai mult de ocaziile pe care le va avea va câştiga”, a spus Ze Kalanga.

Ze Kalanga a mai spus că Dinamo vrea să câştige şi în campionat, unde are un avans de 13 puncte în faţa Stelei, dar şi în Cupa UEFA. „Muncim pentru a învinge în ambele competiţii”, a spus Ze Kalanga.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: