Ze Kalanga, dispus sa se desparta de Dinamo

0
85

înlocuit de Mircea Rednic după numai aproximativ un sfert de oră de la intrarea pe teren în meciul de la Lisabona, cu Benfica, angolezul Ze Kalanga (foto) ar putea părăsi pe Dinamo Bucureşti.

Ze Kalanga a început că rezervă meciul de la Lisabona după ce a pierdut o parte din perioada de pregătire a returului şi a intrat pe teren în minutul 64, în locul accidentatului Pulhac.

Angolezul a avut la dispoziţie doar ceva mai mult de 15 minute pentru a arăta că nu este conectat la miza meciului şi pentru a greşi toate baloanele ajunse la el.

Problemele cu Ze Kalanga vin după ce fotbalistul a întârziat mai mult de o săptămână la startul pregătirilor echipei din ianuarie când a avut o situaţie mai delicată cu viza soţiei sale.

Astfel, curtat de Sivasspor, locul cinci din Turcia, şi chiar de Benfica Lisabona, Ze Kalanga reclamă faptul că este cu nervii la pământ din cauza atitudinii celor de la Dinamo şi ar fi dispus să părăsească echipa dacă Mircea Rednic i-ar cere expres acest lucru.

Ze Kalanga câştigă 70.000 de dolari pe sezon la Dinamo şi a evoluat în 17 partide până acum marcând un singur gol în derbiul câştigat cu Rapid, 3-1, din Ştefan cel Mare iar conducătorii îl evaluează pe fotbalistul de 23 de ani la un milion de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here