Zambon: Iancu e cel mai fraier om din fotbal

Italianul Claudio Zambon (foto) a declarat, marţi, că Marian Iancu s-a chinut degeaba să câştige palmaresul lui Poli Timişoara, imnul şi culorile echipei de pe Bega, şi acuză FRF că dictează anumite decizii în funcţie de interesele pe care le are.

“Marian Iancu a luat zmeura de aur pentru cel mai fraier om din fotbal pe anul 2006-2007, şi cred că va lua acest premiu mult timp de acum încolo. Se vaită că a băgat mulţi bani în fotbal, dar de fapt erau banii poporului român, pe care i-a furat de la stat. Acum am aflat că Iancu vrea să se retragă din fotbal. Unde vrea să se ducă? În Costa Rica sau în Maldive?”, a declarat Claudio Zambon.

În privinţa faptului că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) i-a dat dreptate, iar Curtea de arbitraj pentru Fotbal (CAF) din cadrul FRF a întors decizia TAS, Claudio Zambon a afirmat: “Eu cred că cei de la Poli Timişoara au prezentat dosare identice şi la TAS şi la FRF. Mi se pare normal să primeze decizia TAS, deoarece este o decizie luată conform legii internaţionale. Din câte văd, în România primează interpretabilitatea şi manevrele. Federaţia a fost până acum mână în mână cu Iancu”.

“Dacă cei de la Timişoara erau interesaţi de acest caz, făceau un dosar beton şi îl trimiteau la TAS, dar Poli Timişoara nici măcar nu s-a apărat. Instanţa de la Lausanne a ţinut cont doar de documentele trimise în primă instanţă, în vreme ce noi am judecat după un dosar care conţinea toate informaţiile. TAS nu a mai acceptat acest nou dosar al timişorenilor, spunând că este deja prea târziu”, a afirmat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...