Te asteptam si pe retelel sociale

Box

Zab Judah este încrezător pentru meciul cu Miguel Cotto

Fostul dublu campion mondial Zab Judah, abia revenit după o suspendare de un an, se va lupta pentru titlul WBA pe 9 iunie la New York cu actualul campion, puerto-ricanul Miguel Cotto.

Campion mondial neînvins în 2004, Judah a fost suspendat un an din cauza unei altercaţii în aprilie anul trecut cu Floyd Mayweather, iar prima sa luptă de la revenire, cea cu Ruben Galvan, a durat doar 71 de secunde din cauza unei accidentări suferite de adversarul său.

Cu toate acestea, Judah a obţinut lupta pentru titlu cu Miguel Cotto pe 9 iunie, la New York, şi Judah se consideră mare favorit de a părăsi la finalul acelei seri Madison Square Garden cu centura de campion asupra sa.

Cu 34 de victorii şi patru înfrângeri în acest moment, Zab Judah a vorbit în termeni laudativi despre suspendarea primită considerând că a avut la dispoziţie mai mult timp pentru a-şi odihni trupul şi a deveni mai puternic.

În schimb, Miguel Cotto, 29 de victorii şi nici o înfrângere, şi-a apărat titlul în martie cu o victorie prin KO în runda 11 împotriva lui Oktay Urkal şi se declară încrezător în şansele sale de a-l învinge pe Judah afirmând că el preferă să vorbească mai puţin decât viitorul său adversar şi să arate în ring de ce este în stare.
 

Citeste mai multe!