XI-le ideal al lui Petre Grigoras

0
118

Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş (foto), a reuşit să ne alcătuiască o echipă puternic ă, o echipă a fotbalului modern. Tehnicianul a mers pe un sistem de joc 4-2-3-1.

Portar: Bogdan Stelea Un portar valoros atît la echipa naţională, cît şi la cea de club. Deşi curînd va împlini 40 de ani, încă apără foarte bine pentru Unirea Urziceni. 

Fundas dreapta: Dan Petrescu Consider că a fost cel mai bun fundaş dreapta al fotbalului românesc, cu calităţi extraordinare, printre care chiar şi cea de golgheter. 

Fundas central: Gică Popescu Nu mai este nevoie de nici un comentariu pentru un astfel de jucător. 

Fundas central: Miodrag Belodedici Este la fel ca şi Gică Popescu. Doi fotbalişti care şi acum ar face furori. Rar vezi jucători ca el cu o tehnică deosebită şi un joc atît spectaculos.

Fundas stînga: Cristian Chivu După părerea mea este unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa la ora actuală. Evoluează foarte bine atît pentru AS Roma, cît şi pentru echipa naţională. 

Mijlocas central: Ioan Ovidiu Sabău Păcat că a avut neşansa de a se accidenta des. Avea un caracter determinant. A fost un mijlocaş care putea să lege jocul şi să dea valoare atacanţilor.

Mijlocas central: Dorinel Munteanu Munti are un caracter puternic, de conducător, chiar şi la ora actuală. Nu este de mirare că deţine titlul de recordman al echipei naţionale.

Atacant: Marius Lăcătuş Chiar am fost colegi şi am jucat alături de el. A cîştigat alături de Steaua cel mai rîvnit trofeu al fotbalului european.

Atacant: Gheorghe Hagi Aici, nu ştiu ce să zic! Este cel mai mare jucător dat de fotbalul românesc. Are toate calităţile. Greu reuşeşti să întreci măreţia şi genialitatea lui Hagi.

Atacant: Adrian Mutu El este liderul generaţiei actuale. S-a afi rmat într-un campionat puternic, a jucat la Chelsea, iar acum la Fiorentina face legea în atac.

Atacant: Florin Răducioiu Un atacant puternic, de explozie, de viteză şi periculos pe faze de contraatac.

Rezerve: Ianis Alin Zicu Ciprian Marica Mirel Rădoi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here