Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

”WWW” vine de la Wimbledon – Williams – Winners

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a câştigat, sâmbătă, pentru a cincea oară turneul de la Wimbledon, învingând-o în finala probei feminine pe sora sa, Serena Williams, cu scorul de 7-5, 6-4.

Venus Williams, care se află la al şaptelea trofeu la un turneu de Grand Slam, s-a mai impus în finală la Wimbledon în 2000, 2001, 2005 şi 2007. Ea pierduse însă cele două finale în care o mai întâlnise pe Serena, în 2002 şi 2003.

Nu pot să cred că am ajuns la cinci titluri„, a declarat Venus, care şi-a consolat sora: „Prima mea datorie este cea de soră mai mare”.

Tatăl celor două, Richard Williams, care le este şi antrenor, nu a rămas în Anglia pentru finală, el plecând în Statele Unite imediat după semifinale. „El ne-a spus când a plecat: Mi-am făcut datoria„, a explicat Serena Williams.

Surorile Williams nu numai ca si-au disputat finala la simplu, dar au jucat si finala la dublu. Astfel, perechea Williams – Williams a reusit sa se impuna in fata perechii Lisa Raymond (USA)  si Samantha Stosur (Australia), cucerind astfel laurii competitiei in ambele probe la care au concurat, simplu si dublu feminin.


Citeste mai multe!